Verkooptrainingen

Verkooptraining: verkoopgesprek aan tafel

Verkooptrainingen

Met de verkooptrainingen van Coach + Result kunt u meer rendement halen uit klantcontacten tussen uw medewerkers en klanten.

Bent u ervan overtuigd dat uw medewerkers meer rendement kunnen halen uit hun telefonische en/of face-to-face verkoopgesprekken met klanten en prospects? Wilt u de commerciële slagkracht van uw medewerkers en daarmee ook het verkoopresultaat verbeteren? Dan kunnen de verkooptrainingen van Coach + Result uw organisatie verder helpen!

U kunt bij ons terecht voor de volgende verkooptrainingen:

Een optimaal resultaat wordt gerealiseerd, wanneer uw medewerkers zien wat de nieuw aangeleerde vaardigheden van de verkooptrainingen hen in de dagelijkse praktijk opleveren. Hiervoor hebben wij aanvullende coaching programma’s ontwikkeld. Medewerkers worden hierbij in een individuele ‘on the spot’ coaching, gecoacht en begeleid bij het toepassen van de nieuw aangeleerde vaardigheden in de eigen praktijk.

'On the spot':

Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw doelen? Onze trainer/coaches adviseren u graag over een passend traject binnen uw organisatie. Maak een afspraak met een van onze trainer/coaches voor passende verkooptrainingen.

Een greep uit onze relaties:

relaties

Ja, ik wil graag meer informatie

Heeft u vragen?
trainer-coach Joyce

Joyce informeert u graag:
telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face j.michielsen@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • Beste Opleider van Nederland 2015, 2016 & 2017
Ervaringen

Brochure
close slider

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt gratis onze algemene brochure met meer informatie over ons aanbod in uw mailbox: