Online Leeromgeving

Online Leren

Online leren in een persoonlijke online leeromgeving

Online leren. In aanvulling op onze groepstrainingen en coachingprogramma’s is het mogelijk om uw medewerkers gebruik te laten maken van een persoonlijke online leeromgeving. Deze omgeving is bedoeld om de kennis die medewerkers hebben opgedaan tijdens de training te vergroten en de vaardigheden nóg beter te verankeren in hun eigen werksituatie. Uw medewerkers kunnen onder andere voorbereidende opdrachten, de behandelde theorie, ondersteunende filmpjes, oefeningen en ondersteunende tips terugvinden in de leeromgeving.

Wat kunt u verwachten van onze online omgeving?
Medewerkers kunnen vóór, tijdens en na de training aan de slag in de online leeromgeving. Voorafgaand aan de training kunnen zij alvast kennismaken met de onderwerpen die in de training aan bod komen. Ook krijgen zij een voorbereidende opdracht waarin gevraagd wordt om hun persoonlijke leerdoelen, om de training en rollenspellen af te kunnen stemmen op de eigen praktijksituatie en persoonlijke leerdoelen. Afhankelijk van de duur van de training (eendaags of tweedaags), wordt na afloop van de trainingsdag het vervolg van leerpad beschikbaar gemaakt. Hier kunnen uw medewerkers de behandelde onderwerpen nogmaals herhalen en oefenen met de geleerde vaardigheden. De omgeving blijft een jaar lang beschikbaar.

Omdat wij het belangrijk vinden dat leidinggevenden een actieve rol krijgen binnen onze trajecten, krijgen zij ook toegang tot de leeromgeving. Zo kunnen zij de voortgang en resultaten per medewerker kunnen inzien. De direct leidinggevenden zullen uw medewerkers in het vervolg aansturen en begeleiden op de aangereikte vaardigheden om te zorgen dat het resultaat op de lange termijn geborgd blijft.

Benieuwd naar de mogelijkheden van online leren in aanvulling op de groepstrainingen en bestaande coachingprogamma’s? Neem contact op met een van trainer-coaches zij vertellen u graag meer. Lees in de blog ‘Blended learning bij Coach + Result...wij lanceren onze eigen online leeromgeving!’ waarom wij gekozen hebben voor online leren.

Een greep uit onze relaties:

Relaties

Wilt u graag meer informatie?

Meer informatie?

Ik wil graag

Onderwerp

Uw naam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Kom met ons in contact:
telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face info@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • 4 jaar op rij verkozen tot De Beste Opleider van Nederland
  • De Beste Sales & Communicatie Opleider van Nederland 2018
Ervaringen

Brochure
close slider

Ik ontvang graag de brochure met algemene informatie over Coach + Result en het aanbod in mijn mailbox: