Management

Management training en coaching

Management trainingen

Met de managementtrainingen van Coach + Result traint en ontwikkelt u uw leidinggevenden. Zo haalt u het maximale rendement uit uw leidinggevenden en hun teamleden.

Wilt u maximaal rendement halen uit de training van uw medewerkers? Uw leidinggevenden spelen hierin een belangrijke rol. Zij kunnen bijdragen aan het ‘eigen maken’ van de nieuw aangeleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk van uw medewerkers, door hen op planmatige en structurele wijze te coachen en begeleiden.

In al onze verbeterprogramma’s hebben uw leidinggevenden een actieve rol en zijn zij direct vanaf de start betrokken bij het traject. Onze managementtrainingen zijn erop gericht uw leidinggevenden, zowel op het gebied van managementvaardigheden als op persoonlijk vlak, verder te ontwikkelen.

Ons aanbod managementtrainingen:

Om de direct leidinggevenden verder te faciliteren bij het coachen en begeleiden van medewerkers worden zij gecoacht en begeleid in de praktijk middels ManagementCoach - coaching 'on the spot', zodat zij de vertaalslag kunnen maken van coachingvaardigheden uit de training naar het coachinggesprek in de praktijk.

Meer weten?
Wilt u weten hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van uw leidinggevenden en daarmee aan het rendement van het door u ingezette verbetertraject binnen uw organisatie? Maak een afspraak met een van onze trainer/coaches. Zij vertellen u graag meer! Afspraak maken?

Een greep uit onze relaties:

relaties-die-u-voor-zijn-gegaan

Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen?
Eigenaar / Trainer-coach Sjoerd

Sjoerd informeert u graag:
telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face s.wenselaar@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • Beste Opleider van Nederland 2015, 2016 & 2017
Ervaringen

Brochure
close slider

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt gratis onze algemene brochure met meer informatie over ons aanbod in uw mailbox: