Management

Management training en coaching

Management trainingen

Managementtrainingen van Coach + Result. Ontwikkel de managementvaardigheden van uw leidinggevenden, zodat zij het beste uit zichzelf en hun medewerkers kunnen halen. 

Wilt u maximaal rendement halen uit de training van uw medewerkers? Uw leidinggevenden spelen hierin een belangrijke rol. Door medewerkers structureel en planmatig te coachen en begeleiden, zorgen zij voor borging binnen uw organisatie. Geen kortstondige impuls,  maar resultaat voor de lange termijn!

In al onze ontwikkelprogramma’s hebben uw leidinggevenden een actieve rol en zijn zij direct vanaf de start betrokken bij het traject. Onze managementtrainingen zijn erop gericht uw leidinggevenden, zowel op het gebied van managementvaardigheden als op persoonlijk vlak, verder te ontwikkelen.

Ons aanbod managementtrainingen:

Ook voor direct leidinggevenden hebben wij in aanvulling op de managementtrainingen coachprogramma's ontwikkeld. ManagementCoach: tijdens een coachsessie op de werkplek worden zij door een trainer-coach begeleid bij het maken van de vertaalslag van coachvaardigheden uit de training naar naar coachgesprekken met medewerkers in de praktijk. Het PersonalCoach programma is gericht op de ontwikkeling van leidinggevenden op persoonlijk vlak. Tijdens een individuele coachsessie leren uw leidinggevenden, hoe zij de inzichten uit te training kunnen gebruiken om het beste uit henzelf en uw medewerkers te halen.

Meer weten?
Wilt u weten hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van uw leidinggevenden en daarmee aan het rendement van het door u ingezette verbetertraject binnen uw organisatie? Maak een afspraak met een van onze trainer/coaches. Zij vertellen u graag meer! Afspraak maken?

Een greep uit onze relaties:

relaties-die-u-voor-zijn-gegaan

Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak:
telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face info@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • Beste Opleider van Nederland 2015, 2016, 2017 en 2018
Ervaringen

Brochure
close slider

Ik ontvang graag de brochure met algemene informatie over Coach + Result en het aanbod in mijn mailbox: