TeleCoach

Coaching on the job: coachen van medewerkers

TeleCoach - Coaching on the job

Wat is het doel van dit coachingstraject?
Het doel van de individuele coaching on the job is, het borgen van de nieuw geleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk van medewerkers. Tijdens de coachingsessie krijgen uw medewerkers de mogelijkheid om, onder begeleiding van een trainer-coach, te oefenen met het toepassen van vaardigheden.

Na afloop ontvangt iedere medewerker een uitgebreide persoonlijke rapportage met daarin een overzicht van goede en te verbeteren punten en een persoonlijk ontwikkelingsplan met doelen en acties. Vervolgens hebben medewerkers nog twee maanden de mogelijkheid telefonisch contact op te nemen voor verdere begeleiding, vragen en coaching.

Coaching op de werkplek, wat is het resultaat?
Na afloop van dit coachingstraject hebben medewerkers de die zijn aangereikt in de training écht eigen gemaakt en kunnen deze optimaal toepassen in hun dagelijkse praktijk. Een verbetering van het telefonisch klantcontact, zorgt dat uw medewerkers meer rendement halen uit de telefoongesprekken met klanten.

Voor wie?
Voor medewerkers met telefonisch klantcontact die het beste uit zichzelf willen halen en hun inkomende en/of uitgaande telefoongesprekken naar een hoger niveau willen tillen. Onder andere bestemd voor klantenservice/customer service medewerkers, binnendienst- en buitendienst medewerkers, administratief medewerkers, adviseurs, consulenten, telefonisten, receptionisten.

Incompany training, wat zijn de mogelijkheden?
Wilt u het telefonisch klantcontact van uw medewerkers optimaliseren, zodat zij meer rendement halen uit inkomende en/of uitgaande telefoongesprekken met klanten? Bekijk het aanbod incompany trainingen.

Een greep uit onze relaties:

relaties-die-u-voor-zijn-gegaan

Wilt u graag meer informatie?

Meer informatie?

Ik wil graag

Onderwerp

Uw naam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Kom met ons in contact:
telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face info@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • Beste Opleider van Nederland 2015, 2016, 2017 en 2018
Ervaringen

Brochure
close slider

Ik ontvang graag de brochure met algemene informatie over Coach + Result en het aanbod in mijn mailbox: