powercoaching

Powercoaching: groepscoaching en begeleiding op de werkplek

Wat is het doel van dit coachingstraject?
Het doel van de groepsgewijze coachingsessie op de werkplek is, het borgen van de nieuw geleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk van medewerkers. De coachingsessie start met een 'mini-training', waarin de trainer-coach met een kleine groep medewerkers de belangrijkste vaardigheden nog eens bespreekt en oefent. Hierdoor komen zij meteen in de juiste stemming om de vaardigheden direct te gaan toepassen. Na de ‘mini-training’ gaan alle deelnemers tegelijk aan de slag en luistert, observeert en bespreekt de trainer-coach met iedere deelnemer afzonderlijk tips, waarmee deze zich meteen in het daaropvolgende gesprek kan verbeteren.

Om de impact van de praktijktips te vergroten, ontvangt elke deelnemer een drieluik, waarop de belangrijkste aandachtspunten, do’s en don’ts in één oogopslag kunnen worden geraadpleegd. Het drieluik vormt, ook na de powercoachingsessie, een belangrijke reminder op het bureau van iedere medewerker!

Wat is het resultaat?
Na afloop van dit coachingstraject hebben medewerkers de die zijn aangereikt in de training écht eigen gemaakt en kunnen deze optimaal toepassen in hun dagelijkse praktijk. Een verbetering van het telefonisch klantcontact, zorgt dat uw medewerkers meer rendement halen uit de telefoongesprekken met klanten.

Voor wie?
Voor medewerkers met telefonisch klantcontact die het beste uit zichzelf willen halen en hun inkomende en/of uitgaande telefoongesprekken naar een hoger niveau willen tillen. Onder andere bestemd voor klantenservice/customer service medewerkers, binnendienst- en buitendienst medewerkers, administratief medewerkers, adviseurs, consulenten, telefonisten, receptionisten.

Wilt u het telefonisch klantcontact van uw medewerkers optimaliseren, zodat zij meer rendement halen uit inkomende en/of uitgaande telefoongesprekken met klanten? Bekijk het aanbod maatwerktrainingen.

Een greep uit onze relaties:

relaties-die-u-voor-zijn-gegaan

Ja, ik wil graag meer informatie

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden uw vragen met plezier:
telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face info@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Praktisch en resultaatgericht
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • Beste Opleider van Nederland 2015, 2016, 2017 en 2018
Ervaringen

Brochure
close slider

Ik ontvang graag de brochure met algemene informatie over Coach + Result en het aanbod in mijn mailbox: