ManagementCoach

Face-to-face klantgesprekken

ManagementCoach - Coaching 'on the spot'

Wat is het doel van dit coachingstraject?

Het doel van dit coachingstraject is zorgen dat leidinggevenden de nieuw geleerde coachingsvaardigheden optimaal kunnen toepassen in de praktijk. Tijdens een individuele coachingssessie op de werkplek, observeert en evalueert de trainer-coach één of meerdere coachingsgesprekken met medewerkers, zodat zij een directe vertaalslag naar de praktijk kunnen maken.

Na afloop ontvangt iedere leidinggevende een uitgebreide schriftelijke rapportage van alles wat besproken is, de doelen en acties en de tijdstippen waarop de evaluatie met de trainer-coach plaatsvindt.

Wat is het resultaat?

Na afloop van dit coachingstraject zijn leidinggevenden in staat coaching op planmatige wijze in te zetten en te evalueren op basis van duidelijke en uniforme criteria. Daarnaast zijn zij in staat een plan van aanpak te maken voor het coachen van medewerkers.

Voor wie?

Voor iedere leidinggevende die het beste uit zijn of haar medewerkers wil halen, door hen op de juiste wijze te coachen en begeleiden bij het behalen van persoonlijke ontwikkeldoelstellingen.

Meer informatie over managementtraining en -coaching binnen uw organisatie? Bekijk ons aanbod managementtrainingen of neem contact op met een van onze trainer-coaches, zij informeren u graag!

Een greep uit onze relaties:

relaties-die-u-voor-zijn-gegaan

Wilt u graag meer informatie?

Meer informatie?

Ik wil graag

Onderwerp

Uw naam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Kom met ons in contact:
telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face info@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • Beste Opleider van Nederland 2015, 2016 & 2017
Ervaringen

Brochure
close slider

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt gratis onze algemene brochure met meer informatie over ons aanbod in uw mailbox:

Show Buttons
Hide Buttons