DirectCoach

persoonlijke-drijfveren

DirectCoach - Coaching 'on the spot'

Wat is het doel van dit coachingstraject?
Tijdens de coachingsessie coacht en begeleidt de trainer-coach uw medewerkers individueel bij het voeren van face-to-face gesprekken met klanten. Denk hierbij onder andere aan verkoopgesprekken, servicegesprekken en adviesgesprekken. Het doel is ervoor te zorgen dat de vaardigheden, die zijn aangereikt tijdens de training, ook echt beklijven.

Iedere medewerker ontvangt na afloop van de coachingsessie, een uitgebreide persoonlijke rapportage waarin onder andere positieve en te verbeteren punten en een persoonlijk ontwikkelingsplan met specifieke doelen en acties beschreven staan. Daarnaast bieden wij uw medewerkers nog twee maanden de mogelijkheid, telefonisch contact op te nemen met de trainer-coach voor vragen en verdere begeleiding.

Wat is het resultaat?
Het resultaat van dit coachingstraject is, dat uw medewerkers de geleerde vaardigheden zó kunnen toepassen dat zij optimaal resultaat behalen in face-to-face gesprekken met klanten. En daarmee hun commerciële slagkracht vergroten en/of de klantbeleving verhogen.

Voor wie?
Voor medewerkers die (dagelijks) face-to-face klantcontact hebben en tot meer resultaat willen komen in face-to-face gesprekken met klanten en prospects. DirectCoach is o.a. bestemd voor accountmanagers, relatiemanagers, buitendienst medewerkers, verkoop/sales medewerkers, winkelmedewerkers, adviseurs, consulenten, receptionisten en balie medewerkers.

Vrijblijvend advies?
Het face-to-face klantcontact van uw medewerkers optimaliseren, zodat zij tot meer resultaat komen in hun gesprekken met klanten en prospects? Vraag onze trainer-coaches om advies voor een passend trainings- en of coachingstraject binnen uw organisatie.

Een greep uit onze relaties:

relaties-die-u-voor-zijn-gegaan

Wilt u graag meer informatie?

Meer informatie?

Ik wil graag

Onderwerp

Uw naam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ervaringen

Kom met ons in contact:
telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face info@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • Beste Opleider van Nederland 2015, 2016, 2017 en 2018

Brochure
close slider

Ik ontvang graag de brochure met algemene informatie over Coach + Result en het aanbod in mijn mailbox: