Trainingen + Coaching

Social space Coach + Result medewerkers

Training + Coaching trajecten van Coach + Result

Verkoop
Wilt u de commerciële slagkracht van uw medewerkers vergroten en daarmee ook het verkoopresultaat? Dan kunt u terecht bij Coach + Result! Wij bieden verkooptrainingen aan die erop gericht zijn de telefonische en/of face-to-face verkoopgesprekken van uw medewerkers te optimaliseren. Lees meer over verkooptrainingen.

Service + klantbeleving
Uw medewerkers zijn de belangrijkste schakel in het opbouwen en onderhouden van contacten met klanten. Door middel van optimaal klantcontact kan uw organisatie zich onderscheiden en uw medewerkers spelen hierin een belangrijke rol. Wij zijn specialist op het gebied van het verhogen van de klantbeleving! Bekijk hier ons trainingsaanbod.

Management
Onze managementtrainingen zijn erop gericht uw leidinggevenden, zowel op het gebied van managementvaardigheden als op persoonlijk vlak, verder te ontwikkelen. Meer weten over onze management trainingen?

Persoonlijke + teamontwikkeling
Wilt u de efficiëntie van uw team verhogen en de effectiviteit verbeteren? Ziet u graag dat uw medewerkers beter samenwerken en wilt u de teamgeest versterken? Wij bieden verschillende trainingen aan die erop gericht zijn uw medewerkers en team verder te ontwikkelen. Bekijk hier onze trainingen.

Coaching ‘on the spot’
Wij coachen en begeleiden medewerkers individueel op de werkplek en werken op basis van een persoonlijk ontwikkelplan aan de verbeterpunten. De trainer-coach oefent met iedere medewerker de vaardigheden die zullen leiden tot verbetering van de kwaliteit van het telefonisch of face-to-face klantcontact. Lees meer over onze coaching programma’s.

Open trainingen
Heeft u een nieuwe medewerker die u op gelijk niveau wilt krijgen met de rest van uw team? Of wilt u uw medewerkers bij voorkeur individueel laten deelnemen aan een training? Bekijk ons aanbod open trainingen.

Meer informatie?

Brochure
close slider

Ik ontvang graag de brochure met algemene informatie over Coach + Result en het aanbod in mijn mailbox: