Onze kernwaarden

DirectCoach Jolande Koen en Sanne

Onze kernwaarden

Waar staan wij voor?
Wij geven u graag een goede indruk van wie wij zijn en waar wij als Coach + Result en als team voor staan. De volgende waarden zien wij als de belangrijkste pijlers binnen onze organisatie:

Resultaatgericht
Het zit niets voor niets in onze bedrijfsnaam; wij streven samen met u naar een optimaal resultaat. Dit doen wij door uw medewerkers te trainen en coachen op vaardigheden in een duurzaam vormgegeven traject, gericht op het optimaliseren van klantcontact. Wij streven er naar dat uw medewerkers hierdoor extra kunnen gaan bijdragen aan het bedrijfsresultaat. Kijken naar hoe het wél kan in plaats van hoe het níet kan.

Praktisch
We maken het niet onnodig moeilijk. We willen de deelnemer vooral laten voelen dat een andere aanpak voordeel oplevert. Ervaren door te doen dus. Het uitgangspunt voor onze aanpak is wetenwillen en kunnen. Daarom ligt de nadruk in een training op het oefenen van situaties uit de eigen werkomgeving, zodat de nieuwe vaardigheden meteen ‘eigen’ gemaakt kunnen worden en daardoor echt blijven hangen.

Enthousiast
Enthousiasme werkt aanstekelijk! Bij Coach + Result werken alleen maar mensen die dit begrip zíjn en met passie trainen en coachen. Dankzij hun bevlogenheid is een trainingstraject een intensieve en vooral actieve ervaring, waarbij lachend leren het uitgangspunt is.

Meer informatie?

Kom in contact

telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face info@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • 3e jaar op rij 'Beste Opleider van Nederland'
Ervaringen

Brochure
close slider

Ik ontvang graag de brochure met algemene informatie over Coach + Result en het aanbod in mijn mailbox: