Onze aanpak

DirectCoach Jolande Koen en Sanne

Onze aanpak

Wij geloven in het gegeven dat voor effectief leren drie ‘bouwstenen’ aanwezig moeten zijn: weten, willen en kunnen. Iedere training die een medewerker bij ons volgt is opgebouwd volgens deze drie bouwstenen.

Een traject wat als volgt is opgebouwd leidt volgens ons tot het meest optimale resultaat:

Groepstraining
Medewerkers worden in kleine groepen getraind, hierdoor is er veel ruimte voor individuele aandacht. De focus ligt op het aanleren en oefenen van nieuwe vaardigheden, die bijdragen aan de optimalisatie van hun klantcontacten en daarmee ook leiden tot een verbetering van hun resultaten. Dit alles in een ontspannen en vertrouwde setting. Leidinggevenden spelen hierin een belangrijke en actieve rol. 

Coaching ‘on the spot’
Medewerkers worden individueel gecoacht op de werkplek, gericht op het behalen van concrete doelen. Op basis van de coachingsessie ontvangt iedere medewerker een uitgebreide rapportage waarin persoonlijke doelen en acties zijn vastgelegd.

Management training
De training is erop gericht leidinggevenden verder te faciliteren bij het verder verankeren van de nieuw aangeleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk van hun medewerkers.

Management coaching
Leidinggevenden worden gecoacht en begeleid in de praktijk, om ervoor te zorgen dat zij de nieuw geleerde coachingsvaardigheden optimaal toe kunnen passen in de praktijk.

Online leeromgeving
Gedurende het gehele traject bieden wij de mogelijkheid tot extra online ondersteuning voor deelnemers. Indien gewenst krijgen zij een jaar lang toegang tot een persoonlijke online leeromgeving. Hierin kunnen zij de reeds opgedane kennis vergroten en toetsen, waardoor de vaardigheden nóg beter verankerd worden in.

Graag kijken wij samen met u naar een passende invulling voor een traject binnen uw organisatie, om de gewenste resultaten te behalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met een van onze trainer-coaches.

Meer informatie?

Kom in contact

telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face info@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • 3e jaar op rij 'Beste Opleider van Nederland'
Ervaringen

Brochure
close slider

Ik ontvang graag de brochure met algemene informatie over Coach + Result en het aanbod in mijn mailbox: