Sanne de Jongh

'Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet'

Na haar studie Communicatiewetenschappen heeft Sanne haar eerste carrièrestappen gemaakt als commercieel exportmedewerkster in de elektronicabranche. Hier heeft zij ervaring opgedaan met het opbouwen en onderhouden van commerciële klantrelaties in een dynamische omgeving. Het werken onder wisselende omstandigheden heeft ervoor gezorgd dat Sanne een flexibel is en een goed organisatievermogen heeft. In korte tijd heeft zij zich haar verantwoordelijkheden binnen Coach + Result eigen gemaakt en is zij uitgegroeid tot een waardevolle medewerker binnendienst. Vol energie en met veel enthousiasme ondersteunt Sanne haar collega’s. Haar leergierigheid zorgt ervoor dat zij niet bang is voor het onbekende en dat zij zich graag vastbijt in nieuwe projecten!

'Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet'

'Wanneer je plezier hebt in wat je doet, is bijna alles mogelijk. Plezier heeft niet alleen een positief effect op jezelf, maar op alles om je heen! Het geeft je energie en dat straal je uit. Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling, zowel op privé als op professioneel gebied. Zolang je plezier hebt in wat je doet blijf je jezelf nieuwe doelen stellen voor de toekomst en zoeken naar nieuwe uitdagingen!'

Marketing en communicatie Sanne

Sanne de Jongh

Functie:
Marketing en communicatie

Contactdetails:
Tel: 076 - 23 10 100
E-mail: info@coachresult.nl

Brochure
close slider

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt gratis onze algemene brochure met meer informatie over ons aanbod in uw mailbox:

Show Buttons
Hide Buttons