Lisette Boerstoel

‘Als je geduldig naar de klant luistert zal de klant ook jouw woorden serieus nemen’

Lisette heeft als medewerker van het eerste uur vele ontwikkelingen bij Coach + Result meegemaakt. Hierdoor is zij in de loop der jaren uitgegroeid tot een all round commercieel ondersteuner op de binnendienst. Met veel plezier en enthousiasme zet zij haar kwaliteiten in om een goede organisatie en adequate afhandeling van trainingen en opleidingstrajecten te realiseren. Door haar klantgerichtheid en open houding weet zij een goede klik te maken met zowel klanten als leveranciers.

‘Als je geduldig naar de klant luistert zal de klant ook jouw woorden serieus nemen’

‘De klant centraal stellen in alles wat je doet, dat is waar een goede dienstverlening mee begint en eindigt. Dat is waar ik in geloof en als medewerker van de binnendienst streef ik er dan ook naar om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in alles wat ik doe en wat mijn bureau verlaat. En of dat nou gaat om een email, een rapportage of een telefoongesprek met een klant, goed luisteren naar de klant is daarbij van essentieel belang. Een klant die zich echt  beluisterd en serieus genomen voelt zal jou immers ook serieus nemen. En alleen dan zal de klant de afspraken, antwoorden of oplossingen die jij voorstelt accepteren!’

Binnendienst Lisette

Lisette Boerstoel

Functie:
Binnendienst medewerkerster

Contactdetails:
Tel: 076 - 23 10 100
E-mail: info@coachresult.nl

Brochure
close slider

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt gratis onze algemene brochure met meer informatie over ons aanbod in uw mailbox:

Show Buttons
Hide Buttons