Liselot van Gerwen

'Je kunt pas iemand aansteken als je zelf brandt'

Liselot heeft als interne trainer bij een van ’s lands grootste energieleveranciers veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en verzorgen van sales trainingen voor medewerkers met verschillende functies en niveaus. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in LEAN, een heel bekende en veel ingezette methodiek in de energiebranche. Als LEAN-consultant heeft Liselot management en teamleiders getraind en begeleid bij de implementatie hiervan in de organisatie.

Echter, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Liselots passie voor sales zorgde ervoor dat zij, na haar jaren in de energiebranche, weer terugverlangde naar het directe contact met de klant. Want, zoals ze zelf zegt: ‘Wat is er leuker dan samen op zoek te gaan naar passende oplossingen en zo, met behulp van training en coaching, de organisatie naar een hoger plan te tillen?’.

Liselot heeft inmiddels al bij diverse relaties verbetertrajecten ingezet en telkens weer weet ze zelfs de meest geoefende cursisten mee te nemen in haar enthousiasme en te bewegen om tot betere prestaties te komen.

'Je kunt pas iemand aansteken als je zelf brandt'

'Enthousiasme werkt aanstekelijk, dat is wat ik zelf ervaar en wat ik in mijn trainingen wil bereiken. Als cursisten enthousiast zijn om zaken op een andere, betere wijze aan te pakken, merken ze wat het hen oplevert. Een grotere motivatie om blijvend te verbeteren is er niet!'

Trainer-coach Liselot

Liselot van Gerwen

Functie:
Trainer - Coach

Contactdetails:
Tel: 076 - 23 10 100
E-mail: l.vangerwen@coachresult.nl

Brochure
close slider

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt gratis onze algemene brochure met meer informatie over ons aanbod in uw mailbox: