Over Coach + Result

Social space Coach + Result medewerkers

 Over Coach + Result

Coach + Result biedt intensieve en effectieve verbeterprogramma’s met een individueel coachingtraject, gericht op het behalen van concrete doelen.

Prioriteit daarbij is het faciliteren van leidinggevenden, managers en directie bij het verder verankeren van de nieuw aangeleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk. Alleen zo realiseert u een blijvend resultaat en maximaal rendement uit uw verkooptraining!

Waarom kiezen voor Coach + Result?
Onze expertise ligt in het vergroten van de commerciële slagkracht en het verhogen van de klantbeleving door het optimaliseren van klantcontact. Dat wij voor het vierde jaar op rij verkozen zijn tot Beste Opleider van Nederland (2015, 2016, 2017 & 2018), is voor ons de bevestiging dat wij kwaliteit leveren.

Onze aanpak is praktisch en duidelijk. De focus ligt op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties en de vertaling hiervan naar de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Wij geloven dat groepstraining gecombineerd met individuele coaching op de werkplek én managementbegeleiding leidt tot een optimaal resultaat.

Daarnaast trainen wij in kleine groepen van maximaal 6 medewerkers, zodat de trainer voldoende ruimte heeft om aandacht te besteden aan de persoonlijke situatie en leerdoelen van iedere medewerker.

Met onze verbetertrajecten willen wij bijdragen aan het optimaliseren van uw klantcontact en daarmee de commerciële slagkracht vergroten en de klantbeleving verhogen!

Meer informatie?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons:
telefonie 076 - 23 10 100
face-to-face info@coachresult.nl

Waarom Coach+Result?
  • Training in kleine groepen
  • Ruimte voor individuele aandacht
  • Coaching 'on the spot'
  • Eigen trainers
  • 4e jaar op rij 'Beste Opleider van Nederland'
Ervaringen

Brochure
close slider

Ik ontvang graag de brochure met algemene informatie over Coach + Result en het aanbod in mijn mailbox: