Spring naar content

Trainingshuis voor succesvolle klantrelaties

Je bent nooit uitgeleerd!

badge

Ga voor resultaat

Verbeter je team en ontwikkel jezelf.

Succes is de motor van elk bedrijf, het resultaat van alle inspanningen. Want zonder succes heb je geen bestaansrecht. Maar ook als team en persoon wil je succesvol zijn. Dat geeft het werk zin en maakt het ook nog eens veel leuker. Wij weten hoe succes werkt, in verkoop, klantbeleving, interne samenwerking en coaching en begeleiding door management. Coach+Result heeft in twintig jaar al meer dan vijfentwintigduizend mensen getraind in succesvolle klantrelaties. En dat maken we nooit moeilijker dan het is. In onze training en coaching gebruiken we échte praktijksituaties. Deelnemers ervaren meteen wat het toepassen van nieuwe vaardigheden oplevert. En dan pakken we door, we zorgen voor draagvlak en borging om zeker te weten dat alle inspanningen resultaat hebben. Dat het wérkt.

+
Deelnemers getraind
 Gemiddeld cijfer Springest
+
Aantal klanten
+
Jaren ervaring
badge

8 jaar op rij

De beste opleider
van Nederland.

Coach+Result is 8 jaar op rij verkozen tot beste opleider van Nederland. De titel beste opleider van Nederland is een publieksprijs en gebaseerd op meer dan 139.000 ervaringen van cursisten. De trainingen zijn beoordeeld met een gemiddelde score van een 9,7. Coach+Result is trots om voor velen bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van (commerciële) doelen.

Incompany trainingen

Concrete verandering realiseren.

Onze maatwerktrajecten zorgen voor een blijvende verbetering in jouw organisatie of team. Dit bereiken wij door het inzetten van de juiste mix van training en coaching, een persoonlijke online leeromgeving gevolgd door een proces van interne verankering. Concrete verandering realiseren in de praktijk, dat is waar het om gaat!

Beste opleider van Nederland
Maatwerkoplossingen